Fotózás

Az elmúlt években keresztül-kasul bejártuk a világot a vizuális stílusunk kialakításán dolgozva. Fontos, hogy a képeknek felismerhető karaktere legyen, kommunikáljanak egy érzést és elmeséljenek egy történetet. Folyamatosan új területeken próbáljuk ki magunkat, hogy ezt a legsokszínűbben legyünk képesek megvalósítani. Ha termékfotózásról van szó, szeretünk kreatívan bánni a termékkel, hogy így tűnhessen ki a termék az online világ telítettségéből. Ha kreatív termékfotókat, imázs képeket vagy adventure képeket szeretnél, keress bennünket egyedi ajánlatokért!

Termék fotók

Divat/Lifestyle fotók

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Ha konkrét elképzelésed van az együttműködésenkről, akkor írd meg nekünk annak részleteit. Nem vagy benne biztos, hogy mire is lenne szükséged? Ne aggódj, a mi feladatunk, hogy helyes irányba tereljünk.

A megkeresésekre 24 órán belül válaszolunk.

A megkeresésekre 24 órán belül válaszolunk és felvesszük veled a kapcsolatot.Egyeztetünk az elképzeléseidről, igenyekről, tervekről és álmokról, hogy pontosan leszűkíthessük mire lenne szükséged.

Kidolgozzuk a projekt mérföldköveit

Elkészítjük a várható kiadások tervezetét, amit a szerződéssel együtt elküldünk neked.

Közös munka

A szerződés elfogadását követően szolgáltatásunk 20%-át kell előre kifizetned, ezt követően elküldjük neked a részletesen kidolgozott projekttervet és kezdődhet a munka.

Folyamatosan beszámolunk, hogy haladunk

Akár kisebb együttműködésről vagy hosszútávú közös munkáról legyen szó, mi folyamatosan beszámolunk neked a munkánk részleteiről.

Precíz kivitelezés

Határidőre, lefotózzuk, megszerkesztjük, és elküldjük neked az összes képet.

fazekasfanny6@gmail.com