EARTH'N'MORE FENNTARTHATÓ DIVAT PROJECT 

Ez a project a saját kapszula kollekciónk szellemiségét jeleníti meg vizuálisan. A fenntarthatóság a múlt és a jelen kapcsolatát. A ruhák mögötti gondolat alapvetően a régi kézműves mesterségek implementálása a modern divatba. A manapság már kevéssé értékelt Goblein művek megmentése a mai korra szabva. Emellett fontosnak tartottuk a fenntarthatóságát is a kollekciónak, így csak használt farmer kabátokat használtunk. 

Ezután jött a lookbook készítése ami igyekezett a kabát szellemiségét visszaadni és a fő fókuszát a márkának a fenntarthatóság, a múlt és a jelen hármasát egy átfogó képbe illeszteni. A helyszínt egy elhagyott laktanya adta ami már elég ideje emberi behatásoktól mentes, hogy ennek köszönhetően a természet elkezdje visszafoglalni, és rávilágított arra, hogy a természet pillanatok leforgása alatt képes regenerálódni ha nem avatkozunk be. A ruhák sem szerettek volna beavatkozni így kizárólag már meglévő és legyártott termékek felhasználásával készült. 

Ebben a projectben igyekeztem megjeleníteni a márka szellemiségét a fényképeken keresztül és kiemelni azokat az értékeket amit maga ez a kollekció képvisel. A képek rétegei, a stílusa, a felhasznált textúrák harmóniája által átadva az üzenetet.